Groepsaanbod

In gesprek met de ziel

Een bijzondere inspiratie ochtend of avond in een kleine groep. 

Deze bijeenkomst vindt plaats bij jou aan de keukentafel. Je nodigt zelf de mensen uit waarmee je deze bijzondere ervaring wilt delen. 

Na een korte introductie gaan we aan de slag met en vanuit de ziel. We gaan contact maken met onze eigen ziel waarna we die ervaring gaan vastleggen. We gaan creatief aan de slag, er komt muziek voorbij en er komen kaarten op tafel. En uiteraard is er veel ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Kortom, een ochtend of avond vol inspiratie en spiritualiteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Stressmanagement en bewustwording

Stressmanagement & bewustwording kan ingezet worden in de vorm van een masterclass of workshop. 

Wat levert het op?

De investering is afhankelijk van de wensen en de groepsgrootte.                                                                                         

Neem contact op voor de mogelijkheden.


Masterclass hoogsensitiviteit

Tijdens deze lezing komt het volgende aan bod;

Duur 1,5 tot 2 uur

Deze lezing kan op locatie gegeven worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Masterclass kinderen van de nieuwe tijd

Kinderen zijn gevoeliger en bewuster dan ooit. Ze leven intuïtief en brengen daarmee een boodschap. Een boodschap aan ons als ouders, docenten, opa's en oma's, ondernemers, en ga zo maar door. Zij hebben de zware maar oh zo nodige taak op zich genomen om een brug te bouwen. Een brug van oud naar nieuw. Van hoofd naar hart. Maar hoe kom je er nu achter welke manier van communicatie zij gebruiken? We willen wel naar ze luisteren, maar hoe dan?

Tijdens deze interactieve lezing komt dit alles aan bod. En er is uiteraard ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Duur 1,5 tot 2 uur

Deze lezing kan op locatie gegeven worden. Neem contact op voor de mogelijkheden

Workshop HSP en energie

Hoogsensitiviteit is een mooie eigenschap maar is ook zeker intensief. Als hoogsensitief persoon ervaar je vaak veel stress en vermoeidheid. Dat komt omdat je veel oppikt uit je omgeving (dat grotendeels voorkomen kan worden) en dat niet goed kan afvoeren en dus met je meedraagt. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Waarom heb je er zo veel last van? En kan dat ook anders?

Na het meedoen aan deze workshop weet je meer over hoogsensitiviteit en hoe je ermee kunt leven. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf kan beschermen tegen energie van anderen waardoor je minder moe bent. Je leert meer over energie en je gaat ervaren wat het voor je kan doen. Er is zoveel dat vele onder ons niet weten maar zo waardevol is in je dagelijks leven. Het geeft je inzichten waardoor het direct effect heeft.

Deze workshop kan op locatie verzorgd worden

Neem contact op voor de mogelijkheden.