Femke

Als kind werd ik gezien als verlegen en stil. Ik zag en voelde veel. Ik was snel 'vol', overprikkeld en daardoor makkelijk moe of ziek. Omdat er toen nog niet veel over bekend was kwam het onderwerp hooggevoeligheid niet voor in ons gezin. 

Vanaf het moment dat ik weet dat ik hooggevoelig en helder voelend ben, 2008/2009, vallen er nog dagelijks puzzelstukjes op de juiste plek. Zo heerlijk die herkenning en erkenning. Ik heb mogen leren over hoogsensitiviteit, bewustwording, zielenmissies, energiewerk, mediumschap, licht en donker en alles wat daarmee samenhangt. Het verrijkt mijn leven. Die verrijking gebruik ik om anderen te begeleiden en inspireren.  

Dagelijks ben ik aan het werk met deze thema's. Is het niet met mensen die bij mij komen of waar ik ga inspireren, dan is het wel met mezelf of mijn kinderen. En eigenlijk gaat dat gelijk op. Mijn leven is een spiegel van wie ik ben. Werk en privé loopt hand in hand. Ik leef bewust, in alles, in contact met iedereen die langs mijn pad wandelt. Ik neem iedereen aan als leraar. Soms direct bij de eerste ontmoeting, soms later of pas achteraf. Het brengt mij veel door op deze manier de wereld in te kijken. En dat gun ik ieder ander.