Reviews

Femke is een prachtmens... wat nou ‘therapeut’... ik heb er voor mijn gevoel een vriendin bij voor het leven! Ik was op zoek naar iemand die mij, met mijn hoogsensitiviteit, mijn zoektocht in het spirituele en mijn ‘rugzak’ met alles wat er in mijn leven is gebeurd, kon helpen alles de juiste plaats te geven. Het mooie aan Femke is dat ALLES bespreekbaar is en dat zij je vaak zelf het antwoord laat geven. Meestal zit dat antwoord al lang in jezelf en zij weet je dan precies weer op het goede spoor te zetten. De eerste keer dat ik Femke sprak aan de telefoon was er al een ‘klik’ en ik heb ook altijd het gevoel dat ik volledig mezelf kan en mag zijn. En serieus: na een paar sessies was ik al zóveel vooruitgegaan: van een op instorten staand wrak naar de sterke vrouw die ik nu (weer) ben. Dus uitgaande van mijn eigen ervaring kan ik niks anders dan Femke van harte aanbevelen bij iedereen die vastloopt op wat voor manier dan ook...

Hanny


Ik heb al meerdere coaches gezien via mijn werk en deze hebben mij allemaal goed geholpen. Maar deze laag is nog door geen ander aangeraakt. Wel heftig hoor, maar zo waardevol. Ik wist ook niet dat ik dit kon.

Annemarie


Met 2 gevoelige mannetjes die na de scheiding “vastliepen” zijn we naar Femke gekomen om hen te helpen zichzelf te zien en hoe mooi ze zijn als persoon. En vooral dat ze mogen voelen wat ze voelen en daarin een balans op kunnen maken van wat bij hen hoort aan emoties en wat bij de ander. Onze jongens hebben een enorme groei doorgemaakt waarin ze zichzelf uiten en hun eigenheid durven en kunnen laten zien. Door de rust en ruimte die Femke hen biedt als persoon, kijken ze er elke keer naar uit en hebben ze al hele grote stappen gemaakt.

Susan


Ik had het gevoel dat iets mij belemmerde en dat ik daardoor niet goed verder kon over het pad waarop ik liep. Steeds dat gevoel tegen een muurtje aan te lopen terwijl je daar wel graag overheen wil. Dat kost enorm veel energie en je raakt er door vermoeid. Toen heb ik de hulp van Femke ingeschakeld. Wat een fijn, warm en lief mens. Zij heeft mij enorm geholpen om dat wat belemmert te verwoorden, en daardoor vertrouwen in jezelf te krijgen waardoor je basis weer goed is. Mede daardoor kan ik energiek en vol enthousiasme verder gaan met al mijn plannen. Kortom een echte aanrader!

Nina


Wat een inzichten! Ik sta er totaal anders in sinds ik bij Femke kom. Niet alleen in mijn rol als werknemer, maar als compleet mens.

Anoniem


Femke is echt een lieverd en een heel eerlijk en warm mens. Toen ik bij haar kwam merkte ik gelijk dat ze me gaf wat ik op dat moment nodig had. Dat iemand dit aanvoelt vind ik met mijn hooggevoeligheid heel belangrijk. Ze leeft zich in jouw situatie in, maar laat daarbij ook heel erg nadenken over welke rol je zelf hebt. Ik was dit bij mezelf even kwijt. Waar sta ik en wat kan ik doen om dit terug te vinden. Femke gaf met haar ervaring en kennis hele fijne en herkenbare inzichten die mij super hebben geholpen.

Renske