Bewustwording

Soms heb je het gevoel niet verder te kunnen. Je loopt vast. In het gezin, je relatie, je werksituatie of de maatschappij en de wereld in het algemeen. Je zit daardoor niet lekker in je vel en hebt het gevoel dat er iets moet veranderen. (Als je al zover bent dat je het gevoel hebt iets te moeten veranderen ben je al mooi op weg!)                     

Dat 'vastlopen', wat natuurlijk een signaal is om even stil te staan en bewust te kijken, kan zich op veel verschillende manieren uiten. Denk aan vermoeidheid, griepachtige klachten, chagrijnig/prikkelbaar, pijn in je lijf, gejaagdheid, hoofdpijn, geen zin om te gaan werken, gefrustreerd zijn, maag en darm klachten, eczeem, overgewicht, en ga zo maar door. 


Wil je weten wat er nu daadwerkelijk voor zorgt dat jij telkens opnieuw wordt geconfronteerd met dezelfde klachten en patronen? En waarom jouw leven loopt zoals het loopt? Dat kan. Door je lichaam, brein en ziel samen te laten werken wordt het onder de oppervlakte zichtbaar. Daar speelt het zich af. En alleen daar creëer je verandering.

Als je wilt kun je meteen aan de slag. Klik op de button hieronder en ontvang gratis waardevolle informatie over bewustwording met daarbij een werkboek met vragen dat je uitprint en dus met pen invult. Je krijgt hiermee direct inzetbare tools en checkt waar je nu daadwerkelijk staat. Uit je hoofd op papier, zo krijg je inzichten. 

TIP; Veel werkgevers staan open voor deze manier van 'werken aan je zelf' omdat het ten goede komt aan de werknemer. Vaak wordt het vergoed vanuit een budget 'persoonlijke ontwikkeling'. Vraag  je werkgever naar de mogelijkheden.