Workshops 2021

HSP en energie.

Hooggevoeligheid is een mooie eigenschap maar is ook zeker intensief. Als hooggevoelig persoon ervaar je vaak veel stress en vermoeidheid. Dat komt omdat je veel oppikt uit je omgeving (dat grotendeels voorkomen kan worden) en dat niet goed kan afvoeren en dus met je meedraagt. Na het meedoen aan deze workshop weet je beter met stress om te gaan, weet je jezelf te beschermen tegen energie van anderen en ben je veel minder moe. Je leert alles over energie en je gaat ervaren wat het voor je kan doen. Het geeft je inzichten waardoor het direct effect heeft. Deze workshop is zeer geschikt voor hooggevoelige mensen!

Visualiseren met een kind

Er zijn veel kinderen onrustig waardoor ze moeilijk in slaap kunnen komen. Ze kunnen zelf de rust niet vinden. Een visualisatie kan dan helpen. Het kan zelfs zorgen voor meer zelfvertrouwen. Denk aan kinderen die zich alleen voelen of niet lekker hun vel zitten.

Tijdens deze workshop maak je kennis met visualiseren en ga je leren hoe je een visualisatie kunt leiden. We gaan erover vertellen maar je gaat het ook zelf ervaren, de beste manier om een kind ermee te kunnen helpen. Deze workshop is zowel geschikt voor ouders, als voor mensen die met kinderen werken.

Oude patronen

Welke oude patronen zet jij onbewust voort? Dit gebeurt meestal onbewust. Hierdoor kan het zijn dat je niet verder komt in je leven, dat gebeurtenissen zich blijven herhalen of dat je zelfs geblokkeerd raakt. Wil je je bewust worden van deze patronen en ze daarmee doorbreken en vooruitgang boeken? Dan is deze workshop geschikt voor jou. Je krijgt informatie, gaat zelf ervaren en gaat met inzichten naar huis.

De boodschappen van jouw lichaam

Je lichaam geeft heel goed aan hoe het met je gaat. Het is daarom van groot belang dat je leert communiceren met je lichaam. De meeste mensen negeren deze boodschappen van hun lichaam en vertrouwen blindelings op het brein. Maar pas op..... geloof niet alles wat je denkt.

Tijdens deze workshop leer je contact maken met je lichaam zodat je ermee kunt communiceren. Daarmee wordt een lichamelijke klacht een boodschap voor je mind, en boek je vooruitgang in je leven!

Voor alle workshops geldt;

Maximaal 6 personen per groep

Tijd; ochtend 9:30 tot 12:00 of avond 19:00 tot 21:30

Kosten; 55,- per persoon incl. koffie en thee met lekkers

De nieuwe data volgen snel!