Persoonlijk leiderschap

Soms heb je het gevoel niet verder te kunnen. Je loopt vast in het gezin, je relatie, je werksituatie of de maatschappij en de wereld in het algemeen. Je zit daardoor niet lekker in je vel en hebt het gevoel dat er iets moet veranderen. (Als je al zover bent dat je het gevoel hebt iets te moeten veranderen ben je al mooi op weg!)

Dat 'vastlopen', wat natuurlijk een signaal is om even stil te staan en goed te kijken, kan zich op veel verschillende manieren uiten. Denk aan vermoeidheid, chagrijnig zijn, pijn in je lijf hebben, gejaagdheid, hoofdpijn, geen zin om te gaan werken, gefrustreerd zijn, maag en darm klachten, eczeem, overgewicht, en ga zo maar door.

Zo wil je niet leven, natuurlijk niet. Je wilt energiek en fit zijn, je gelukkig voelen, vol zelfvertrouwen. De regie hebben over jouw leven. En dat kan, absoluut. Kun je dat alleen? Meestal niet. Ik in ieder geval niet.

Ik help je de regie over jouw leven terug te pakken. Er wordt op meerdere niveaus naar gekeken zodat er ontzettend veel duidelijk wordt. Jouw eigen kwaliteiten, ervaringen en zelfbewustzijn worden hierin meegenomen. Deze holistische manier van coachen zorgt ervoor dat er wordt gekeken naar jou als mens in zijn totaliteit. Daarmee zet je pas echt stappen. Mijn overtuiging is namelijk dat een klacht het gevolg is van iets dat aandacht nodig heeft. Welke boodschap zit er achter jouw klacht...

TIP; Veel werkgevers staan open voor deze manier van 'werken aan je zelf' omdat het ten goede komt aan de werknemer. Vaak wordt het vergoed vanuit een budget 'persoonlijke ontwikkeling'. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.